Services

Play! Media heeft alle kennis, expertise en het netwerk in huis om het volledige video traject aan te kunnen bieden. Onze content garandeert resultaat.

Branded content

Play! Media is de verbindende factor tussen adverteerder en mediapartij. Wij ontwikkelen aansprekende content voor een specifieke doelgroep. Dankzij ons grote netwerk van partner sites garanderen wij bereik met de door Play! Media ontwikkelde videocontent. Bijvoorbeeld middels een videtorial, live event of branded programma format.

Originele content

Wij zijn in constant contact met onze partner sites om de voor hun doelgroep relevante content te kunnen produceren. Op basis van de input van de redacties worden programma formats ontwikkeld die ook branding mogelijkheden voor merken bieden. Het kan hierbij gaan om studio producties met onze talenten voor de camera of producties op locatie.

Strategie

Play! Media heeft een team van experts met ervaring op het gebied van online video die terug gaat tot de start van YouTube. Op basis van de doelstellingen van een merk of publishing partij ontwikkelen wij een strategie voor de videocontent en zetten dit om in een plan van aanpak, format of script. Zo kijken we welke aanpak en tone-of-voice het beste werkt voor de gewenste doelgroep en welke influencers uit ons netwerk eventueel aan de content gekoppeld moeten worden.

Distributie

Play! Media verzorgt de publishing van videocontent voor een groot aantal websites: onze partner sites. Wij publiceren zowel onze eigen branded en originele content als interessante en relevante content van contentpartners. Hierdoor garanderen wij voor onze partner sites nieuwe, leuke en informatieve content op dagelijkse basis. Met ons grote bereik binnen een specifieke doelgroep met een actieve user database is ons media netwerk de plek voor distributie van je content.

Bereik

Play! Media biedt gegarandeerd bereik. Wij verzorgen niet alleen de creatie en productie van uw content vanuit een vooraf gestelde strategie, maar bieden ook een publiek. Via onze partner sites gericht op een specifieke doelgroep bereiken wij maandelijks een kijkers potentieel van 3 miljoen unieke bezoekers. Op het gebied van content voor vrouwen en meiden in de leeftijd van 16 tot 45 jaar zijn wij een van de grootste video publishers van Nederland.

Advertenties

Al onze video’s worden afgedraaid in onze eigen videoplayers. Dit zorgt ervoor dat we volledige controle hebben over de inrichting van deze player voor video advertenties. Wij bieden merken de mogelijkheid om te adverteren in en rondom onze video content met traditionele advertentievormen als pre-roll, mid-roll en nieuwe advertentievormen zoals interactieve links, naar bijvoorbeeld uw webshop, en invulformulieren waar kijkers hun gegevens direct achterlaten.

Partnerships

Play! Media biedt via haar partner sites een gegarandeerd bereik in een specifieke doelgroep. Om deze doelgroep altijd te bedienen met de meest relevante content zijn wij partnerships aangegaan met diverse content partijen en multi-channel networks. Naast onze eigen content bieden we daardoor ook relevante content van onze partners en geven de influencers zoals vloggers een podium om hun publiek te bereiken.

Talent

Play! Media is een van de grootste spelers in het online video landschap van Nederland met een potentieel uniek bereik van 3 miljoen kijkers. Onder andere via onze partner sites zijn wij constant op zoek naar nieuw vlog en presentatie talent. Wij bieden dit talent ondersteuning i.s.m. met onze partners, geven zij een publiek i.s.m. met ons media netwerk en geven ze de mogelijkheid om inkomsten te genereren met hun content.

Hannie Dankbaarpassage
De Hallen
1053 RT  Amsterdam
+31 (0)20 7109700
info@playmediavideo.nl